Košarica

Dostava in vračila

Vsa naročila iz spletne trgovine So-Slick.com dostavlja Pošta Slovenije. Po dogovoru je možno pošiljanje tudi v tujino.

Vsi naročeni artikli, ki so na zalogi, so kurirju oddani še isti dan oziroma odvisno od zaloge. Če vas ob dostavi ne bo doma, vam bo poštar pustil obvestilo, s katerim lahko paket prevzamete na vaši pošti. Za morebitne zamude Pošte Slovenije pri dostavi na vaš naslov ne odgovarjamo.

Strošek poštnine je v primeru plačila po predračunu, preko PayPal-a ali s kreditnimi karticami BREZPLAČEN, ob plačilu po povzetju pa znaša 2,9 eur.

Na So-Slick.com trenutno sprejemamo plačila:
– plačilo po predračunu,
– preko PayPal-a,
– s kreditnimi karticami.

 

Vračila

Vsak izdelek lahko, če ob prevzemu z njim niste zadovoljni ali ne izpolnjuje vaših zahtev, v roku 14 dni od prevzema vrnete. Izdelek mora biti neuporabljen, brez poškodb in v original embalaži.

So-Slick.com vam nudi garancijo na zadovoljstvo. V kolikor se vam izdelek ne zdi dovolj kvaliteten in z njim niste zadovoljni, imate pravico, da v 30 dneh od prevzema blaga prodajalcu sporoči (na kontaktni e-naslov info@so-slick.com), da odstopaš od pogodbe, ne da bi ti bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 15 dni od sporočila o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora biti nepoškodovano (nenošeno), v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, vam skladno z zakonom (takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu blaga) vrnemo opravljena plačila na TRR kupca. Ob vračilu blaga nam prosim posredujte tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želite, da se vrne plačilo.

Hitra dostava

Pri tebi že v roku 48 ur

Garancija zadovoljstva

in možnost vračila v 14 dneh.

Varen nakup

ter različne možnosti plačila.

Udoben nakup

kjerkoli že si :)